Gyakran ismételt kérdések | Falmatrica webshop - Faltetoválás, falmatricák, vászonkép
A böngésző régebbi verziójú, frissítsen még ma.

Amennyiben a küldött termék hibákat tartalmaz (pl.: Falmatrica esetében szakadt betű, hiányzó részlet. Bögre esetében törés. stb.) mindenképp vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megoldjuk a problémát. Fontos, hogy ezt vásárlástól számított 14 napon belül megtedd!

A legjobb, ha kézbesítés után rögtön felhelyezed a kívánt felületre. 14 napig tárolhatod a falmatricát, 14nap után nem vállalunk felelősséget annak minőségével kapcsolatban. Ennyi idő után már előfordulhat, hogy a fólia alatti ragasztó réteg veszít tartósságából, így felhelyezésnél problémák merülhetnek fel.

Igen, nehezebb a felragasztása, mint egy sima falfelületnél, de kivitelezhető. Olyan falmatricák esetén, amelyek túl vékony vonalakból állnak nem ajánljuk, de türelemmel azokat is fel lehet ragasztani fűrészporos tapétára is.

Webáruházunk nem vállal felelősséget az ilyen jellegű károkért. Mielőtt felhelyezed a falmatricát, mindenképp ellenőrizd a falat egy kis darab levágott felhelyezőfóliával, hogy megfelelő-e a fal minősége. A falmatrica/felhelyezőfólia, csak azt a festéket/falat szedi le, aminek minősége kifogásolható, alapozása nem megfelelő, vagy nedves és elengedte a festék a fal felületét.

Jó minőségű fal esetében igen, erre a kérdésre is vonatkozik az előző kérdésben adott válaszunk. Szedtünk már le úgy falmatricákat az otthonunkban, hogy semmi nyoma nem maradt a falon. Az idő azonban meglátszódhat még a jó minőségű falaknál is a felületen, a falmatrica alatt világosabb, míg mellette „porosabb” lehet a fal. A leszedett falmatrica azonban kárba vész, összegyűrődik, elszakadhat a leszedés alatt.

2-4 nap a szállítási idő, a szállítás napján 8 és 18 óra között várható a csomag. Fontos, hogy olyan címet adj meg, ahol ezekben az órákban át tudja venni valaki a csomagot.