Hírek | Balló Dekor falmatrica
A böngésző régebbi verziójú, frissítsen még ma.

Beszéljünk a falmatricákról!

Mi is az a falmatrica?

A falmatrica, vagy más néven faltetoválás egyszínű, német minőségi fóliából kivágott dekorációs céllal készített minta, melyet applikáló fóliával (átlátszó felhelyező fóliával) látunk el.

Ezt a kivágott mintát lehet a falra, bútorra, ajtóra, tükörre, üvegre, autóra és egyéb felületekre felragasztani, mellyel gyorsan és olcsón modernné, divatossá varázsolható bármely felület.

 

Milyen részekből áll össze a falmatrica?

A falmatrica alsó része a papír alapú hordozófólia. Ezen a felületen található a kivágott minta, a dekorfólia. A felső réteg pedig az átlátszó applikáló fólia, amellyel a dekorfólia, vagyis a matrica felhelyezhető a kívánt felületre.

Balló Dekor falmatrica

Nehéz felhelyezni a falmatricát?

Nem, csupán odafigyelést igényel.

Legfontosabb lépés az, hogy meggyőződj a fal állapotáról. A falmatrica/felhelyezőfólia, csak azt a festéket/falat szedi le, aminek minősége kifogásolható, alapozása nem megfelelő, vagy nedves és elengedte a festék a fal felületét. Mielőtt felhelyezed a falmatricát, mindenképp ellenőrizd egy „eldugott” falrészen egy kis darab levágott felhelyezőfóliával, hogy megfelelő-e a fal minősége.

Ha a fal jó minőségű, pár perc alatt fel is tudod helyezni a falmatricádat. A falmatrica felhelyezéséről adunk egy útmutatót a rendelésed mellé, és honlapunkon egy videót is találsz a legegyszerűbb, legpontosabb felhelyezés módjáról.  

Ha nagyobb falmatricát rendeltél (100cm nagyság felett) érdemes valakit megkérni, hogy segítsen a felragasztásban.

 

Miért érdemes falmatricával dekorálni?

A falmatrica bármit egyedivé tesz!

Ezekkel az egyedi matricákkal csupán pár perc alatt új színt vihetsz otthonodba, nem kell több napos felújítással, majd az azt követő takarítással bajlódnod. A falmatricákkal való dekoráláshoz nem kell kézügyesség, egyszerűen, megfizethető áron díszítheted otthonod, gyorsabban és pontosabban, mintha kézzel festenél.

Manapság divatos, és egyre divatosabb a famatricákkal történő dekorálás.

A természethez köthető minták, idézetek, és a modern nonfiguratív, egyszerű vonalakból álló minták a legdivatosabbak napjainkban, de az egyéb kategóriába tartozó matricáink is modern hatást keltenek bármely felületen.

Mintáink nem tömeggyártottak, így csupán minimális az esélye annak, hogy ismerősödnél szembe találkozz a te matricáddal (egyedi, saját elképzelés szerinti matricákkal ez az esély 0%-ra csökkenthető).

Vissza
Egyedi falmatricák
Vidd bele az egyediséget otthonodba. Falmatricáink egyediek, így matricáink különleges díszei lesznek otthonodnak
Ingyen kiszállítjuk
Rendelj 10.000Ft értékben, és ingyenesen kiszállítjuk falmatricáidat.
Segítünk a felhelyezésben
Pontos leírást fogsz kapni rendelésed mellé, hogy hogyan lehet tökéletesen felrakni falmatricádat.
Kiemelt termékek
Mercedes-falmatrica

Mercedes falmatrica

8 740 Ft-tól