Hírek | Balló Dekor Falmatrica- és Ajándékshop
A böngésző régebbi verziójú, frissítsen még ma.

Csak pozitívan!

Tudtad, hogy a negatív energiák nincsenek jó hatással lelki egészségünkre. Még megdöbbentőbb, hogy a fizikai egészségünket is rossz irányba befolyásolhatják. A negatív emberek többet stresszelnek, s ezáltal kevesebb lehetőségük van a boldog életre, mint pozitívaknak. A boldogság döntés kérdése, melyet mindenki maga dönt el. Bár a negativitás mindig jelen lehet körülöttünk, megfelelő hozzáállással nem lesz ránk semmiféle hatása. Készen állsz? Hoztunk neketek pár tippet, aminek segítségével megváltoztathatjátok az élethez való hozzáállásotokat!

1. Nevess többet

A nevetés mindenkit felvidít, és emlékeztet arra, hogy ne vegyük annyira komolyan a dolgokat. Egy kiadós nevetés ellazítja az egész testet, az izmokat, a feszültség csökken – igazi stresszoldó fegyver. Nevetéskor az agy több területe lép működésbe: az összetett gondolkodásért, a mozgásért és az érzelmekért felelős területek. Egyes elméletek szerint egy alig egyperces nevetés felér akár tízpercnyi futás jótékony hatásával. Ezért mindenképp az javasoljuk, hogy ne teljen el úgy nap, hogy ne nevess legalább egyszer! Azzal, hogy nevetsz, a közeledben lévők kedvét is feldobhatod, hiszen a mosoly, a nevetés ragályos! 

Élj meg minden pillanatot iédzet, nevess minden nap pozitív gondolat, szeres szavak nélkül pozitív falmatrica idézet a nappaliba

2. Légy kedves

A kedvesség minden emberben ott lakozik, csupán hagyni kell neki utat, hogy előtörhessen. Ha gorombák velünk, de mi viszonzásképp kedvesek maradunk velük, nagy valószínűséggel megtörik a jég, a gorombaság megenyhül, netalántán a kedvesség ragályos lesz, ezáltal szebbé tettük a világot. Ahhoz, hogy pozitív változásokat hozz az életedbe, tegyél apró dolgokat másokért. Nem kell hatalmas, nagy áldozatot igénylő cselekedetekre gondolni. Mosolyogj a körülötted lévőkre, kérdezd meg, hogy vannak, merre mennek, esetleg nyisd ki előttük az ajtót, s viszonzás nem fog elmaradni!

Kedves szavak az ebédlőbe, konyha festés ötlet, kávés falmatrica a konyhába

3. Értékeld a szeretteidet!

Az életedben lévő fontos embereknél nincs jobb társ, hiszen ők azok, akik jóban-rosszban kitartottak melletted! Sorold fel magadnak, hogy mikor tették szebbé a mindennapjaid! Ez segít, hogy pozitívabbá válj és adandó alkalommal te is biztosan a segítségükre voltál, vagy leszel! A barátok, a családtagok követik egymást tűzön-vízen által. Érezd magad szerencsésnek, hogy ilyen jó emberek vesznek körül!

Képkeretes falmatrica, családfa falmatrica idézettel, családi dekoráció a nappaliba

Hogy ne feledd el ezeket a szabályokat, dobd fel otthonod falait egy-egy idézetes falmatricával, melyek erre emlékeztetnek! Falmatricáinkat pár perc alatt felragaszthatod a nappalidba, a hálószobába, az előtérbe vagy az étkezőbe, melyek minden adódó alkalommal emlékeztetni fognak elhatározásodra! Ezek a falmatricák motiváló hatásúak, emlékeztetnek rá, hogy a pozitivitás mellett döntöttél! A Nevess minden nap falimatrica három hasznos gondolatra is felhívja a figyelmed, a Legyen szép napod falmatrica egy kedves gondolattal indít utadra, a Családi idézetes matrica képkeretekkel pedig azokat a szeretteidet juttatja eszedbe, akikért megéri élni.

 

Szerző: Nemes Dorina

Vissza
Egyedi falmatricák
Vidd bele az egyediséget otthonodba. Falmatricáink egyediek, így matricáink különleges díszei lesznek otthonodnak
Ingyen kiszállítjuk
Rendelj 10.000Ft értékben, és ingyenesen kiszállítjuk falmatricáidat.
Segítünk a felhelyezésben
Pontos leírást fogsz kapni rendelésed mellé, hogy hogyan lehet tökéletesen felrakni falmatricádat.
Hírek