Tanácsok, érdekességek | Falmatrica webshop - Faltetoválás, falmatricák, vászonkép
A böngésző régebbi verziójú, frissítsen még ma.

Hogyan ragasszam fel a falmatricát?

A falmatrica napjaink egyik legnépszerűbb faldekorációja! Népszerűsége modern hatásának, egyszerű felhelyezésének, kedvező árának, tartós mivoltának köszönhető.

Van egy szerencsére nem elterjedt tévhit, miszerint a falmatricát bonyolult felrakni. A Balló Dekor falmatricáit biztosan nem, hiszen nálunk az egész falmatricát egyszerre, egy applikáló fólia segítségével lehet felragasztani a kívánt felületre.

A falmatrica felhelyezéséhez nincs szükséged sok holmira, csupán egy tiszta (száraz) textilre a felület megtörléséhez, egy ollóra, maszkolószalagra, egy kemény kártyára (pl.: személyi igazolvány, habkártya) és ha biztosra akarsz menni, akkor vízimértékre és mérőszalagra (a pontos arányok kiméréséhez, de mi általában szemmértékkel rakjuk fel a matricákat). Ezzel a pár eszközzel a falmatrica méretétől függően pár perc alatt felragaszthatjuk a falmatricát! A matrica felhelyezéséről a rendelésed mellé küldünk egy felhelyezési útmutatót és egy videót is, melyek alapján bárki felragaszthatja a matricát!

A Balló Dekor matricáit szinte bárhova felragaszthatjuk, a lényeg hogy sima, portalan anyagú legyen.

Dekorációs célból a legismertebb a falra való felhelyezése. A falra való felhelyezés előtt mindig teszteljük a falat, hiszen rossz minőségű fal esetében sajnos megeshet, hogy az applikáló fóliába tapad a fal. Emellett még fontos figyelni arra, hogy a fal festése után elteljen legalább két hét, így biztosan lesz ideje megszáradnia a falnak.

Tapétázott fal esetében sem kell megijednünk, a legtöbb tapétára feltapad a matrica, csak sokkal türelmesebbnek kell lennünk.

Falmatrica tapétás falra, tapétázott szoba falmatricázása

A matricánk csempére is feltapad, ez esetben legtöbbször még könnyebben, mint a falra, és erről a felületről garantáltan nyom nélkül eltávolítható a matrica.

Falmatrica csempére, matrica csempés felületre, csempematrica

A matrica fémre is feltapad, így remek dekorációja lehet a hűtőnek, de akár az autónak is. Több nagyobb autómatricázást is vállaltunk már, mint például a Király Express Pizza és Grill új autógárdájának teljes felmatricázását is mi készítettük.

Falmatrica fémra, hűtőmatrica, hűtő hibájának eltakarása

Ezek mellett még gyakori, hogy fa felületekre, bútorokra is felkerülnek a matricáink. A hotelek, vendégházak különösen szeretik matricáink ezen felhasználását, de magáncélokra is kiváló lehet, például a szekrény sérülésének eltakarására.

Bútormatrica, matrica esküvői táblára, hotel matrica

Nagyon sok felületre felhelyezhető még a felsoroltakon kívül a matricáink bármelyike, ha kérdésed merülne fel ezzel kapcsolatban, akkor írj a shop@ballodekor.hu emailcímre, hívj minket a +36 70 728 6197 telefonszámon, vagy keress fel minket személyesen irodánkban, a 6000 Kecskemét

Csányi Körút 12 alatt!

Szerző: Nemes Dorina

Vissza
Egyedi falmatricák
Vidd bele az egyediséget otthonodba. Falmatricáink egyediek, így matricáink különleges díszei lesznek otthonodnak
Ingyen kiszállítjuk
Rendelj 10.000Ft értékben, és ingyenesen kiszállítjuk falmatricáidat.
Segítünk a felhelyezésben
Pontos leírást fogsz kapni rendelésed mellé, hogy hogyan lehet tökéletesen felrakni falmatricádat.