Tanácsok, érdekességek | Falmatrica webshop - Faltetoválás, falmatricák, vászonkép
A böngésző régebbi verziójú, frissítsen még ma.

Hogyan válasszuk ki otthonunk dekorációját ?

Otthonunk dekorációja mutatja meg, hogy milyen a stílusunk, a személyiségünk. A bútorok kiválasztása után már nincs más dolgunk, mint az egyéb apró, de mutatós dekorelemek kiválasztása, melyek életet visznek a helyiségekbe. Sokszor elég egy-két apróbb dekoráció, amivel nagy különbséget tudunk elérni a helyiség összképébe. Mindegy, milyen stílus a kedvenced, vannak olyan optikai szabályok, melyektől minden szoba fellélegzik.

A szín hangsúlyoz

Ha már megvan a szoba alapszíne, a falak, a bútorok színe, akkor válassz ki egy olyan színt, mely eltér ettől, de mégis illik az összképbe. A világos és sötét kontrasztja jó stíluseszköz. Ha a szoba legtöbb eleme világos, pl.: fehér, szürke vagy bézs, ahhoz szinte bármely évszakban találsz olyan színes kiegészítőket, melyek feldobják a lakást. Egy szép élénk színű falmatrica tökéletesen megfelel erre a célra.

aFRIKA FALMATRICA, ÁLLATOS FALMATRICA A NAPPALIBA

Természet ihlette dekorok

Téved, aki azt mondja, hogy nem számítanak a minket körülvevő dekorációk. A lelkünk is fellélegzik, ha természetes, organikus díszek, szobanövények, virágok, állatos motívumok díszítik az otthonunk falait.

Családi képek

A családi képek otthonos, hangulatos környezetet teremtenek. Ha rájuk nézünk boldogság, vagy rég elfeledett emlékek uralkodnak el rajtunk. A családi képek minden otthonban jól mutatnak. A modern hatás érdekében szívből ajánljuk a vászonképeket, melyek időtálló, divatos dekorációi lesznek otthonunk falainak.

Családi képek vászonképben, egyedi fényképes vászonkép

Ne tegyük túl magasra a képeket!

Aki a vászonképeket a plafon közelébe helyezi el, az olyan hatást ér el, mintha egy kiállítóteremben lenne. Az otthonunkban ezért ez nem ad kellemes hatást. Ha azonban szemmagasságba kerülnek a fényképes vászonképek, az természetesebb, kellemesebb hatást nyújt, ezáltal szívesebben is ülünk le a közelükbe.

Ne féljünk a szövegektől

A család mottója, egy rólunk szóló idézet, vagy egy-egy szabály mindig jól jön a család életében. Ezért ezeket a fontos gondolatokat nyugodt szívvel használhatjuk az otthon dekorációjában. Egy mutatós idézetes falmatrica, vagy egy idézetes vászonkép bármely otthonban megállja a helyét, ráadásul szinte minden helyiségben használható!

A tegnap történelem, a holnap rejtély, a mai nap ajándék vászonkép, idézetes vászonkép

A kevesebb néha több

Nem kell, hogy minden falon, minden bútoron legyen valami csecsebecse. Elég, ha egy-egy hangsúlyos elemet elhelyezel a szoba dekorációjában, és több üres felületet hagysz, mellyel letisztult hatást érsz el.  

 

Szerző: Nemes Dorina

Vissza
Egyedi falmatricák
Vidd bele az egyediséget otthonodba. Falmatricáink egyediek, így matricáink különleges díszei lesznek otthonodnak
Ingyen kiszállítjuk
Rendelj 10.000Ft értékben, és ingyenesen kiszállítjuk falmatricáidat.
Segítünk a felhelyezésben
Pontos leírást fogsz kapni rendelésed mellé, hogy hogyan lehet tökéletesen felrakni falmatricádat.