Hírek | Balló Dekor falmatrica
A böngésző régebbi verziójú, frissítsen még ma.

Légy pozitív! Csak rajtad áll, hogy milyen napod lesz!

Tudtad, hogy a pozitív gondolkodás bevonzza a pozitív eseményeket? Nem mindegy, hogy mi jár a fejünkben. Például gondolj bele, amikor iskolásként egy vizsgakérdésre várva az jár a fejünkben, hogy csak AZ ne legyen a kérdés, és pont AZ lesz a kérdés. Ez a vonzás törvénye a pozitív gondolkodásban.

Békét és boldogságot keresel? Nagy álmaid vannak? Életmódot váltasz, edzést indítasz? A gondolkodási folyamatok kulcsfontosságú szerepet játszanak a napi motiváció kialakításában. Bármi legyen is a célod, miért ne ragaszthatnád a napi motivációd a falaidra?

A fali matrica nagyszerű módja annak, hogy inspirációt kapj a nap bármely szakaszában. Akár a fürdőszobában, az irodában, az edzőteremben, a halószobában, a nappaliban vagy bárhol máshol vagy, jól jön, ha egy matrica emlékeztet arra, hogy mi is a célod! A falmatricák bármilyen üres falat kreatívvá és fantáziadússá tesznek. Hagyd, hogy a szavak ösztönözenek, töltsd fel otthonod bármely pontját pozitivitással.

 

Hagyd, hogy otthonod falai visszhangozzák, ki is vagy valójában!

Nem számít a korod vagy a stílusod, jó, ha otthonod tükrözi a személyiségedet. Függetlenül attól, hogy sportrajongó, film-őrült vagy könyvmoly vagy - jó, ha otthonod pozitivitást tükröz. Nagy segítség lehet, hogy a motivációs falmatricára nézhetsz akkor, amikor jól jön egy kis plusz támogatás. Hagyd, hogy falaid motivációt adjanak, amikor szükséged van rá.

 

Díszítsd a konyhafalaid varázslatos szavakat ábrázoló falmatricákkal!

A konyha az a hely, ahol általában a család mozgatórugója, a feleség, az anyuka tölti a legtöbb időt. Miért ne díszítenéd a konyha falát néhány motiváló szóval, hogy motivációt kapj főzés, takarítás közben is? Helyezzd a matricákat a falra, a szekrényekre, a csempére, hogy az itt töltött (sokszor igen hosszú) idő is pozitív hangulatban teljen el!

 

Töltsd ki szobáid szeretetteljes szavakkal!

A nappali az a hely, ahol a család és a barátok együtt töltik a szabadidejüket, ez a legjobb hely az emlékek felidézésére. Gondoskodj róla, hogy az itt töltött csodálatos idő emlékezetessé váljon, a gyönyörű motivációs falmatricákkal és a családi fotókkal együtt.

 

Hagyjd, hogy a hálószoba falai suttogjanak a füledbe!

A hálószoba az a hely, ahol pihenhet és fiatalodhat az ember, ahol nyugodtan megtervezheted a jövőd, ahol elmélyülhetsz gondolataidban. Gondoskodj tehát róla, hogy hálószobád falmatricái a megfelelő módon, kreatívan ösztönözzék a boldogságot, a motivációt, a szeretetet.

 

Díszítsd fel szobád nyugalmat sugárzó matricákkal!

A fali matrica hatékonyan formálja a gondolatokat, kedves, pozitív, motiváló szavakat ábrázol, s ezáltal békés hangulatot teremt bármely otthonba. A motivációs szavak energiával töltik ki a levegőt.

A falmatricák egyedi és gyönyörű faldekorációs szerepük mellett lehetőségeket nyújtanak a helyes életmód, gondolkodásmód ösztönzésére, és a pillanatok megélésére!

Vissza
Egyedi falmatricák
Vidd bele az egyediséget otthonodba. Falmatricáink egyediek, így matricáink különleges díszei lesznek otthonodnak
Ingyen kiszállítjuk
Rendelj 10.000Ft értékben, és ingyenesen kiszállítjuk falmatricáidat.
Segítünk a felhelyezésben
Pontos leírást fogsz kapni rendelésed mellé, hogy hogyan lehet tökéletesen felrakni falmatricádat.
Kiemelt termékek
Fradi-falmatrica

Fradi falmatrica

3 000 Ft-tól
Csaladfa-falmatrica

Családfa falmatrica

3 200 Ft 3 500 Ft