Tanácsok, érdekességek | Falmatrica webshop - Faltetoválás, falmatricák, vászonkép
A böngésző régebbi verziójú, frissítsen még ma.

Megérkeztek a vászonképek!

Kedves Vásárlóink! Mint ahogy azt ígértük, új termékcsaláddal készültünk Számotokra! Legújabb termékeink az egyedi vászonképek! A vászonkép egyedi, igényes, valódi értéket képviselő dekorációja lesz minden otthonnak.

Balló Dekor vászonkép, egyedi vászonkép készítés saját fényképből

A vászonkép egy pamutvászonra nyomtatott kép, melyet úgynevezett vakrámára feszítünk. A vakráma egy olyan keret, mely oldalélein 2 cm vastagságban továbbfut a kép, így a falra akasztva kiemelkedik az annak síkjából, ezzel optikai csalódást okozva, egyedi 3D-s hatást keltve növeli a vászonkép térhatását. A vászonképek időtálló, modern dekorációk, melyek sosem mennek ki a divatból.

A mi otthonunkban sok a családi fotó, ám sokkal mutatósabb egy vászonkép, mint egy bekeretezett fénykép. Mi magunk azonban nem tudtunk minőségi vászonképet rendelni otthonunkba, pedig többször is megpróbáltuk, de a sokadik nekifutásra is drágán silány minőséget kaptunk. Ezért inkább mi magunk készítettük el családifotós vászonképeinket, majd családtagjaink, barátaink kérésére egyre többet készítettünk. Rájöttünk, hogy van igény a valóban minőségi vászonképre, ezért szerettünk volna ebben az ágban is fejlődni. Sok gyakorlás, fejlesztés során így jutottunk el odáig, hogy webshopunk kínálatába bekerülhetett ez a terület is, reméljük, hogy ti is akkora örömöt leltek majd benne, mint mi magunk! 

Webshopunkon megtalálható egy vászonkép galéria, melyben kategorizálva (például tájképek, állatképek, városképek) rengeteg kép közül válogathattok.

Ha különlegességre vágysz, válasszd az egyedi csillagtérképes vászonképet, melyet webshopunkon pár lépésben megtervezhetsz!

Ha saját ötleted van, küldd el a fényképed a „vászonkép saját fényképből” fül alatt, hiszen nálunk van lehetőség egyedi vászonkép készítésre is! Csak kattints a fent említett fülre, válasszd ki a megfelelő tájolást (álló, fekvő, négyzetes), töltsd fel a kért fényképet, válasszd ki a méretet, add meg az adataid és várd vászonképed! Az egyedi vászonkép készítése 1-2 munkanapot vesz igénybe.

Egyedi vászokép készítése akcióval, olcsó vászonkép minőségi anyagokból

Fontos, hogy a vászonkép készítéséhez csak jó minőségű fényképet küldj! Az elkészült vászonkép minősége nagyban függ a fotó felbontásától, élességétől, valamint attól, milyen fényviszonyok között készült a fénykép. 

Vászonképeinkkel nem csak otthonodat dekorálhatod ki, ajándéknak is tökéletes választás! Lepd meg egyedi fényképes vászoképpel szeretteidet!

Saját fotóból vászonkép, saját fényképes vászonkép 

Szerző: Nemes Dorina

Vissza
Egyedi falmatricák
Vidd bele az egyediséget otthonodba. Falmatricáink egyediek, így matricáink különleges díszei lesznek otthonodnak
Ingyen kiszállítjuk
Rendelj 10.000Ft értékben, és ingyenesen kiszállítjuk falmatricáidat.
Segítünk a felhelyezésben
Pontos leírást fogsz kapni rendelésed mellé, hogy hogyan lehet tökéletesen felrakni falmatricádat.