Hírek | Balló Dekor Falmatrica- és Ajándékshop
A böngésző régebbi verziójú, frissítsen még ma.

Ragasztás festés helyett!

Ragasztás festés helyett!

Manapság a falak dekorálásának már nem kell kimerítőnek és időigényesnek lennie. A faltetoválások forradalmi változásokat hoztak ezen a területen, elavulttá téve a falak hosszadalmas kis ecsettel történő festegetését. 

Festés helyett a ragasztás az új mottó! A falmatricákkal megérkezett az új faldizájn: a faltetoválások, fali matricák, falmatricák generációja!

Ezek a termékek akár ideiglenes megoldásként, akár állandó faldekorációként csodálatosan néznek ki, valamint rendkívüli és ötletes ajándékötletet is képviselnek.

Kinek ajánljuk a falmatricákat?

Mindenkinek! Különösen a fiatalok azok, akik nagyon nyitottak irántuk. Miért? Nemcsak a trend miatt kedvelik a falmatricákat, hanem a dekoráció szépsége, olcsósága, gyors felhelyezése, csere/átalakítás esetén pedig  a gyors eltávolítása az, ami ennyire közkedveltté teszi a faltetoválásokat köreikben.

Ezért is javasoljuk az idősebb korosztálynak is, hogy nyissanak az új felé, számukra is egyszerű lesz elsajátítani a lakásdekoráció ezen formáját! A faltetoválások, a fali matricák olyan élvonalbeli trendfordulót jelentenek, amely nincs kötve korhatárhoz. A falmatricák mérhetetlen választékuk miatt garantáltan mindenki számára tetszeni fognak. Az új faldíszek minden helyiségbe friss lendületet hoznak, de alkalmasak kereskedelmi területekre is. Javítják a hangulatot, és megfizethetők a kis költségvetéssel rendelkező emberek számára is.

Mely felületeket lehet felmatricázni?

Minden por, szennyeződés, zsír, mész és szilikonmentes száraz fal alkalmas a faltetoválások felragasztására. Ezek közé tartozik a fűrészporos-tapéta, a klasszikus tapéta, de a csempe, az üveg, a fa és még a műanyag is.

A felhelyezés roppant egyszerű: egy kártya segítségével a tetoválásokat először a mellékelt átvivő-fóliára kell dörzsölni, majd a falhoz rögzíteni. Egy egyszerű hétköznapi embernek sem lehet gondja a felragasztással! És ha a falimatricáid meguntad, ugyanilyen könnyedén le is szedheted azokat, mindenféle nyom és maradék nélkül.

Miért válaszd a falmatricákat?

Mert olcsók, dekoratívak, modernek és gyorsan felhelyezhetők. A fali matricák például gyors megoldásokat kínálnak a konyhában vagy a fürdőszobában lévő repedezett csempékre, illetve a gyerekszoba összemaszatolt, összefirkált falára is! A falmatricák egy pillanat alatt minden kellemetlen foltot élénk, csodálatra méltó felületekké alakítanak át.

Hogy válasszak matricát?

Döntsd el, hogy melyik helyiséget szeretnéd felmatricázni! Gondold át a helyiség dekorációs stílusát, az ott élők személyiségét! Ezután válaszd ki a mintát, majd a matrica színét és méretét! Ha nem vagy biztos a színválasztásban, kérj tőlünk segítséget! Ha lefotózod a dekorálni kívánt felületet, mi készítünk számodra egy látványtervet. (A képet küldd el a shop@ballodekor.hu emailcímünkre) :)

Ily módon a nappali, halószoba, gyerekszoba, a konyha és a fürdőszoba pillanatok alatt újratervezhető és frissíthető anélkül, hogy be kellene koszolni az ujjaidat. Hihetetlenül nagyszerű újítás, amely a családtagjaid, barátaid és vendégeid is el fogja bűvölni!

 

Szerző: Nemes Dorina

Vissza
Egyedi falmatricák
Vidd bele az egyediséget otthonodba. Falmatricáink egyediek, így matricáink különleges díszei lesznek otthonodnak
Ingyen kiszállítjuk
Rendelj 10.000Ft értékben, és ingyenesen kiszállítjuk falmatricáidat.
Segítünk a felhelyezésben
Pontos leírást fogsz kapni rendelésed mellé, hogy hogyan lehet tökéletesen felrakni falmatricádat.