Hírek | Balló Dekor falmatrica
A böngésző régebbi verziójú, frissítsen még ma.

Ragasztás festés helyett!

Ragasztás festés helyett!

Manapság a falak dekorálásának már nem kell kimerítőnek és időigényesnek lennie. A faltetoválások forradalmi változásokat hoztak ezen a területen, elavulttá téve a falak hosszadalmas kis ecsettel történő festegetését. 

Festés helyett a ragasztás az új mottó! A falmatricákkal megérkezett az új faldizájn: a faltetoválások, fali matricák, falmatricák generációja!

Akár ideiglenes megoldásként, akár állandó faldekorációként csodálatosan néznek ki, valamint rendkívüli és ötletes ajándékötletet is képviselnek.

Kinek ajánljuk a falmatricákat?

Mindenkinek! Különösen a fiatalok azok, akik nagyon nyitottak irántuk. Miért? Nemcsak a trend miatt kedvelik a falmatricákat, hanem a dekoráció szépsége, olcsósága, gyors felhelyezése, csere/átalakítás esetén pedig  a gyors eltávolítása az, ami ennyire közkedveltté teszi a faltetoválásokat köreikben.

Ezért is javasoljuk az idősebb korosztálynak is, hogy nyissanak az új felé, számukra is egyszerű lesz elsajátítani a lakásdekoráció ezen formáját! A faltetoválások, a fali matricák olyan élvonalbeli trendfordulót jelentenek, amely nincs kötve korhatárhoz. A falmatricák mérhetetlen választékuk miatt garantáltan mindenki számára tetszeni fognak. Az új faldíszek minden helyiségbe friss lendületet hoznak, de alkalmasak kereskedelmi területekre is. Javítják a hangulatot, és megfizethetők a kis költségvetéssel rendelkező emberek számára is.

Mely felületeket lehet felmatricázni?

Minden por, szennyeződés, zsír, mész és szilikonmentes száraz fal alkalmas a faltetoválások ragasztására. Ezek közé tartozik a fűrészporos-tapéta, a klasszikus tapéta, de a csempe, az üveg, a fa és még a műanyag is.

A felhelyezés roppant egyszerű: egy kártya segítségével a tetoválásokat először a mellékelt átvivő-fóliára kell dörzsölni, majd a falhoz rögzíteni. Még a nem szakmabelieknek sem lehet gondja a felragasztással! És ha a falimatricáit megunta, ugyanilyen könnyedén le is szedheti azokat, mindenféle nyom és maradék nélkül.

Miért válaszd a falmatricákat?

Mert olcsók, dekoratívak, modernek és gyorsan felhelyezhetők. A fali matricák például gyors megoldásokat kínálnak a konyhában vagy a fürdőszobában lévő repedezett csempékre, illetve a gyerekszoba összemaszatolt, összefirkált falára is! A falmatricák egy pillanat alatt minden kellemetlen foltot élénk, csodálatra méltó felületekké alakítanak át.

Hogy válasszak matricát?

Döntsd el, hogy melyik helyiséget szeretnéd felmatricázni! Gondold át a helyiség dekorációs stílusát, az ott élők személyiségét! Ezután válaszd ki a mintát, majd a matrica színét és méretét! Ha nem vagy biztos a színválasztásban, kérj tőlünk segítséget! Ha lefotózod a dekorálni kívánt felületet, mi készítünk számodra egy látványtervet. :) 

Ily módon a nappali, halószoba, gyerekszoba, a konyha és a fürdőszoba pillanatok alatt újratervezhető és frissíthető anélkül, hogy be kellene koszolni az ujjaidat. Hihetetlenül nagyszerű újítás, amely a családtagjaid, barátaid és vendégeid is el fogja bűvölni!

Vissza
Egyedi falmatricák
Vidd bele az egyediséget otthonodba. Falmatricáink egyediek, így matricáink különleges díszei lesznek otthonodnak
Ingyen kiszállítjuk
Rendelj 10.000Ft értékben, és ingyenesen kiszállítjuk falmatricáidat.
Segítünk a felhelyezésben
Pontos leírást fogsz kapni rendelésed mellé, hogy hogyan lehet tökéletesen felrakni falmatricádat.
Kiemelt termékek
Gamer-falmatrica

Gamer falmatrica

700 Ft-tól