Tanácsok, érdekességek | Falmatrica webshop - Faltetoválás, falmatricák, vászonkép
A böngésző régebbi verziójú, frissítsen még ma.

Szeptemberi újdonságunk: az idézetes vászonképek

Az idézetek nagyon jól mutatnak otthonunk falain. Egy-egy pozitív gondolat, egy motivációs szöveg, egy ránk jellemző idézet otthonossá, személyessé varázsolja otthonunk bármely helyiségét. Éppen ezért nagyon felkapottak az idézetes falmatricák a Balló Dekor oldalán.

Úgy döntöttünk, hogy ebben a hónapban azoknak kedvezünk, akik gyakrabban költöznek, vagy azoknak, akik rövidebb időközönként szeretik átrendezni a lakás dekorációját: az idézetes faldekorációk is lehetnek flexibilisek! Megalkottuk a mozgatható, áthelyezhető idézetes faldekorációkat, az idézetes vászonképeket. Ezek a vászonképek egy-egy népszerű szövegünket, idézetünket ábrázolják, melyeket nem kell felragasztani a falra, így azokat garantáltan nyom nélkül áthelyezhetjük más falrészre, más szobába, vagy akár tovább is adhatjuk őket, ha már nem illenek a lakás új kompozíciójába.

Ebben a cikkünkben szeretnénk Nektek bemutatni pár ilyen újdonságot, melyek otthonod új, modern dekorációi lesznek!

Család az ahol az élet kezdődik vászonkép

Család az, ahol az élet kezdődik, a türelem néha elfogy, csend ritkán van, de a szeretet örökké tart. Magatokra ismertél? Akkor ez a ti családotok vászonképe! Helyezd el a nappaliban, vagy dekoráld ki vele otthonod előterét!

Családi idézet vászonképen

Boldog Család titka vászonkép

Boldog család titka: hallgatni Anyára és Apára, támogatni a testvéreket, mindig igazat mondani, hálát adni az életért, eltakarítani magad után, minden nap játszani a szabadban, mondd, hogy köszönöm és kérlek, tiszteljük egymást, szeresd a másikat, mondj el egy imát. Ha egyet értesz vele, akaszd ki ezt a vászonképet abba a helyiségbe, amelyben a legtöbbet vagytok, hogy a család minden tagja rendszeresen elolvassa, ezzel is emlékeztetve őket a család értékrendjére!

Boldog család titka vászonkép, családi szabályok idézetben

Ne hagyd, hogy az álmok csak álmok maradjanak vászonkép

Ez az idézet a falmatricák között is rendkívül népszerű! Hogy mi ennek az oka? Ez a motivációs idézet minden olvasáskor eszedbe juttatja, hogy álmaid, céljaid vannak, aminek a teljesüléséért minden percben tenned kell. Ezért nagyon hasznos, ha elhelyezed a lakásod egy jól látható pontján, hogy motivációt adjon neked minden egyes nap.

Ne hagyd, hogy az álmok csak álmok maradjanak idézet vászonképen

Home sweet home vászonkép

Home sweet home, azaz otthon édes otthon. Ez a divatos virágmotívumos vászonkép otthonossá, modernné teszi a nappalit, de akár a hálószobát is

Home sweet home, otthon édes otthon modern családi dekorációs vászonkép olcsón

Házi áldás vászonkép

Hol hit, ott szeretet. Hol szeretet, ott béke. Hol béke, ott Isten. Hol Isten, ott szükség nincsen. Ugye jól ismered ezt az áldást? Ez a szöveg minden Istenszerető család otthonában megállja a helyét, a dekorációs célja mellett áldást hoz a családra.  

házi áldás vászonképen, házi áldás tábla, házi áldás táblácska, vallásos ajándék ötlet

További információért, vagy egyedi ötleted megvalósításáért keress minket a +36707286197 telefonszámon, a shop@ballodekor.hu emalcímen, vagy keress fel minket személyesen új irodánkban, a 6000 Kecskemét, Csányi János krt 12-ben! :) 

Szerző: Nemes Dorina

Vissza
Egyedi falmatricák
Vidd bele az egyediséget otthonodba. Falmatricáink egyediek, így matricáink különleges díszei lesznek otthonodnak
Ingyen kiszállítjuk
Rendelj 10.000Ft értékben, és ingyenesen kiszállítjuk falmatricáidat.
Segítünk a felhelyezésben
Pontos leírást fogsz kapni rendelésed mellé, hogy hogyan lehet tökéletesen felrakni falmatricádat.
Kiemelt termékek