Hírek | Balló Dekor Falmatrica- és Ajándékshop
A böngésző régebbi verziójú, frissítsen még ma.

Tegyük egyedivé otthonod!

Napjainkban mindenki számára adott a lehetőség, hogy otthonát úgy építse fel, rendezze be és dekorálja ki, ahogy az számára a leginkább tetszik. A mai világban minden megvalósítható, amit az ember eltervez, határ a csillagos ég! Ezért fontos, hogy átgondoljuk, jól megtervezzük, hogy milyen otthonra vágyunk, és folyamatosan kedvünk szerint igazítsuk azt, hogy az otthon passzoljon családunk személyiségéhez!

Néha előfordul, hogy amikor a szoba dekorációjának tökéletes kiegészítőjét keressük, egyszerűen nem találjuk meg azt, amire vágyunk. Gyakran megesik, hogy amikor a lakás tökéletes kiegészítőjét keressük, akár napokon keresztül járjuk az üzleteket, az egyik boltból a másikba megyünk, mégsem járunk sikerrel. Az ilyen esetek elkerülésére mi már tudjuk a megoldást! Mindenképp azt javasoljuk, hogy mielőtt hajtóvadászatra indulsz a megálmodott bútor, vagy dekoráció után, nézz körbe az interneten! Az weben nagy valószínűséggel több megfelelő terméket is találsz, amelyet össze is tudsz hasonlítani egymással, így biztosan a legkedvezőbb árú és minőségű terméket veheted meg anélkül, hogy egy kimerítő shopping-túrára indulnál!

Családi szöveg, családos idézet a nappaliba

Ám az internet világában, amikor mindent tömeges mennyiségben gyártanak, az egyedi termékek gyakran igen nehezen érhetők el. Ha igazán különleges darabokra vágysz, erre jobb, ha odafigyelsz! Ugyanez vonatkozik a műalkotásokra, dekorációkra, fali dekorációkra is. Nehéz valóban egyedi termékeket kifogni, ezért mielőtt megveszel egy egyedinek hirdetett árut, mindig keress rá az interneten, hogy valóban egy egyedileg gyártott darabról van szó, és nem árulják más webshopok is tömegesen azt a különlegesnek hirdetett terméket! Szerencsére a Balló Dekor egyedi falmatricái mindig rendelkezésedre állnak, termékeinket nem tömeggyártásban, hanem kézzel, szívvel-lélekkel készítjük kedves vásárlóink számára! :) Ha egyedi dekorációt keresel, nem is járhatnál jobb helyen!

Állatos falmatrica, oroszlán dísz, tigris matrica, párduc dekoráció

Mit tehetsz még az egyediség érdekében? A fali dekorációd egyedivé teheted saját feliratokkal, idézetekkel, vagy gyermeked nevével is! A nappali falmatricáját feldobhatod képekkel, vagy akár elkészítheted saját családfátokat is matricáink segítségével. Emellett egyedi fali matricákat is szívesen készítünk, nálunk az egyedi termékek megtervezése nem jár plusz költséggel!  Tervezzük meg együtt álmaid falmatricáját, vagy vállalkozásod, céged logóját, reklámtábláit, üzlethelységed dekorációit!

Gimnasztika falmatrica, sport dekoráció, edzőterem matrica, fitnesstermi dekoráció

A kiváló német minőségi matt vinyl fóliából készülő faldekorációk nálunk 24 színben és több méretben rendelhetők, így webshopunkon biztos megleled az igazit! Falimatricáinkat könnyű megvásárolni, a megrendelésed pár nap alatt megérkezik, a felragasztása pedig nem vesz igénybe pár percnél több időt!

A Balló Dekor az egyedi falmatricák keresésénél a lehető legjobb választás! Nálunk minden falmatrica kiváló minőségű, egyedileg, kézzel készül, a termékek csomagolásánál figyelünk, hogy a termék ne sérüljön a szállítás alatt, valamint rendelésed mellé küldünk egy online használati útmutatót és videót a felhelyezésről (vigyázzunk a környezetre, számláinkkal, mellékelt útmutatóinkkal NEM SZENNYEZZÜK A KÖRNYEZETET! :) ).

Környezetvédelem a Balló Dekornál, számlamentes megoldás

Van még kérdésed falmatricáinkkal kapcsolatban? Egyedi terméket szeretnél, van egy jó ötleted? Hívd fel a Balló Dekor ügyfélszolgálatát a +36702875341 telefonszámon, vagy írj e-mailt a shop@ballodekor.hu e-mail címre, hogy segíthessünk álmaid megvalósításában, felmerült kérdéseid megválaszolásában!

Szerző: Nemes Dorina

Vissza
Egyedi falmatricák
Vidd bele az egyediséget otthonodba. Falmatricáink egyediek, így matricáink különleges díszei lesznek otthonodnak
Ingyen kiszállítjuk
Rendelj 10.000Ft értékben, és ingyenesen kiszállítjuk falmatricáidat.
Segítünk a felhelyezésben
Pontos leírást fogsz kapni rendelésed mellé, hogy hogyan lehet tökéletesen felrakni falmatricádat.
Hírek