Hírek | Balló Dekor falmatrica
A böngésző régebbi verziójú, frissítsen még ma.

Valami újra vágysz? Újítsd fel otthonod egy falmatricával!

Egyre szürkébbek az otthon töltött percek? Régen szeretted otthonod, de ha most körbenézel lakásodban, akkor úgy érzed valami nem jó, szükség lenne egy kis újdonságra?

Időről időre jót tesz, ha változtatsz kicsit otthonod dizájnján! Nem kell nagy dolgokra gondolni, egy kis átrendezés, néhány új dekoráció, egy festés… Viszont a festés drága, és hosszadalmas folyamat.

Ha a falad tiszta, épp állapotú, akkor miért festenéd újra? Felfrissítheted falaid egy-egy falmatricával is! Olcsón divatossá teheted a régi üres falaidat egy jól megválasztott falmatricával! Ha egyedi otthont szeretnél kialakítani, megteheted a fali dekorációinkkal: lakásod bármely helyiségét fiatalossabbá, dinamikusabbá, színesebbé varázsolhatod a Balló Dekor falmatricáival! 

 

Jó, ha tartjuk a lépést a divattal.

Már jónéhány éve használják a falmatricákat a lakásdekoráció területén, amelyek az újabb és újabb trendekben is folyamatosan hódítanak. A falmatrica használatnál nincs is egyszerűbb módja behozni a divatot otthonodba! Persze a divat nem mindig mérvadó, de jó, ha családias hangulatú, modern, esztétikus, 21. századi otthont alakítunk ki.

A falmatrica felhelyezése egyszerű, szakértelmet nem igényel. Nagy részük egyszerűen, nyom nélkül eltávolítható a falról, így akár évszakonként vagy évente váltogathatod a dekorációt, lépést tartva az időszakos trendekkel.

A Balló Dekor folyamatosan frissíti kínálatát, így nálunk mindig az aktuális igényeknek megfelelő falmatricákat vásárolhatod meg!

 

Egyediség a dekorációban.

Egy jól megválasztott falmatrica kedvező hatással van a lakás hangulatára, tükrözheted vele egyéniségedet, pozitív jelentőséggel bíró szimbólumokat, szövegeket vihetsz be faltetoválásainkkal otthonodba.

 

Fontos!

A falmatrica felhelyezéséhez nem kell kézügyesség és gyakorlottság (mint például a festéshez), nem kell külön eszközöket vásárolni hozzá (mint például a tapétához), felhelyezése gyors (egy nagyobb minta felhelyezése is maximum 15 perc az előkészületekkel együtt), valamint ha megunod, bármikor lecserélheted (ha jó minőségű a falad, akkor anélkül, hogy nyomot hagynál vele a falon).

 

Tippünk: 

Matricáinkat kombinálhatod egymással, vásárolj egy stílusból több falmatricát, és dekoráld ki vele az egész szobát, megalkotva ezáltal egy dekorációs stílust: a falakat, az ajtót, a szekrényt, a tükröt, de akár még az ablakod is feldobhatod velük!

Vissza
Egyedi falmatricák
Vidd bele az egyediséget otthonodba. Falmatricáink egyediek, így matricáink különleges díszei lesznek otthonodnak
Ingyen kiszállítjuk
Rendelj 10.000Ft értékben, és ingyenesen kiszállítjuk falmatricáidat.
Segítünk a felhelyezésben
Pontos leírást fogsz kapni rendelésed mellé, hogy hogyan lehet tökéletesen felrakni falmatricádat.
Kiemelt termékek
Isten-hozott-falmatrica

Isten hozott falmatrica

1 500 Ft 1 900 Ft