A böngésző régebbi verziójú, frissítsen még ma.

Hegymászó falmatrica

Hegymászó faltetoválás.

Válaszd ki a termék színét:

Szín
Méret
2 630 Ft

A hegymászás emelkedő hegycsúcsok megmászására irányuló szabadidős vagy sporttevékenység. Napjainkra a hegymászás szélesebb tömegek sporttevékenysége, amely kiváló erőnlétet és speciális felszerelést kíván meg e szenvedély hódolóitól. Ha neked is a hegymászás a kedvenc tevékenységed, biztosan szíveen látnád kedvenc időtöltésedről egy falmatricát otthonodban! Dobd fel szobád, nappalid, vagy bármely másik helyiséged ezzel a divatos faltetoválással! 

Szállítás

A webáruházunkban leadott rendeléseket a GLS (General Logistics Systems) szállítja házhoz, mely gyors és hatékony csomagszállítás nyújt háztól házig.

A csomagok kézbesítése hétfőtől péntekig, 8-17 óráig történik.

Amennyiben az említett időszakban nem tartózkodik senki otthonodban, célszerű olyan címet megadni, ahol lehetséges az átvétel (munkahelyi cím, egy ismerős címe, akivel egyeztettél és át tudja venni a csomagodat, stb).

A csomagok várható kiszállítása 2-4 munkanap. A kézbesítés pontos időpontjáról emailben vagy telefonon értesíteni fog a futárszolgálat.

 

Csomagolás:

A termékeket törékenységüktől függően több réteg buborékfóliába csomagoljuk, méretének megfelelő dobozba rakjuk, szükség esetén térkitöltővel (légpárnás fólia, pufi, kartoncsíkok) biztosítjuk. Ha ennek ellenére sérülne a termék, természetesen kicseréljük azt számodra!

 

Szállítás díja

15.000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

 

15.000Ft alatti vásárlás esetén:

Személyes átvétel: ingyenes

Házhozszállítás előre utalással, online fizetéssel: 1250Ft

Online bankkártyás fizetés: A megrendelt termék/termékek árát és a szállítási költséget a rendelés végén tudod biztonságosan kifizetni az OTP Simple Pay alkalmazásban.

Átutalás:A megrendelt termékek és a szállítási költség ellenértékét az emailben küldött számlaszámra (OTP Bank 11773322-02026550) tudod átutalni. Az utalás megérkezte után készítjük el a megrendelt terméket/termékeket. Átutalásra csak akkor van lehetőség, ha a Simple Pay rendszer hibája miatt az online fizetés nem lehetséges.

Házhozszállítás utánvéttel: 1490Ft

A megrendelt termék/termékek árát és a szállítási költséget a futárnak fizeted ki készpénzben, vagy bankkártyával.

 

*A megadott szállítási és fizetési feltételek csak magyarországi címekre történő kiszállításra vonatkoznak. Más országba való szállításra nincs lehetőségünk.

Kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

Neked ajánljuk

Gördeszkás evolúció falmatrica
Gördeszkás evolúció falmatrica

Gördeszkás evolúció faltetoválás.

Megnézem
1 970 Ft-tól
Golf falmatrica 2.
Golf falmatrica 2.

Golf faltetoválás.

Megnézem
1 140 Ft-tól
Rúdugrás falmatrica
Rúdugrás falmatrica

Rúdugrás faltetoválás

Megnézem
4 610 Ft-tól
Golf falmatrica 1.
Golf falmatrica 1.

Golf faltetoválás.

Megnézem
1 140 Ft-tól
Gimnasztika falmatrica
Gimnasztika falmatrica

Gimnasztika falmatrica

Megnézem
2 630 Ft-tól
Bowling falmatrica
Bowling falmatrica

Bowling falmatrica

Megnézem
1 840 Ft-tól